Vi tilbyder

Tømrerfirma i Kalundborg

Jan's Entreprenørforretning

Jan’s Entreprenørforretning er et tømrerfirma i Kalundborg og omegn, der beskæftiger sig med alle former for tømreropgaver.

Ingen opgave er for lille eller for stor

Vi dækker en bred vifte af arbejdsopgaver

Står du og mangler en tømrer til dit næste projekt? Vi et professionelt tømrerfirma i Kalundborg, som står klar til at føre dit projekt ud i livet. Vi udarbejder alt fra den lille trappe til den store tilbygning. Du er altid velkommen til at kontakte os, for at hører hvordan vi kan hjælpe, lige netop dig!

Vi har mange års erfaring som tømrerfirma i Kalundborg

Jan’s Entreprenørforretning har mere end 20 års erfaring med en bred vifte af tømrer relaterede opgaver. Vi har tidligere lavet alt fra store tilbygningsprojekter til det lille tømreprojekt i huset. Uanset størrelse, så vil vi kunne hjælpe dig med dit projekt. Vi er dit lokale tømrerfirma i Kalundborg, Gørlev og omegn, men tager også projekter på resten af Sjælland.

Med mange års erfaring som tømrerfirma er du altid sikker på et godt resultat når du bruger os som din tømrer. Lyder dette som noget du kunne være interesseret i, så du meget velkommen til at kontakte os(+45) 20 97 38 59.

Vil du vide mere?

Kontakt os for mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.